Vedrørende covid-19

Opdatering 23/03:

Kære Alle

Statsministeren har i dag, den 23. marts 2020, forlænget perioden med lukning af skoler og daginstitutioner frem til og med 13. april.

Selvom vi savner at komme tilbage til vores vante hverdag både i skolen og i Mariehuset, så opfordrer vi fortsat til, at jeres børn bliver hjemme. Dog tilbyder vi nødpasning, hvis I ser jer nødsaget til det.
I skolen vil vi fortsætte den nødundervisning, som er i fuld gang.

Ved behov for nødpasning kontakt da Marie (60165010) for børnehavebørn og Anne (40557944) for skolebørn hurtigst muligt.

Marie og Anne

Kære Alle

Vi følger naturligvis regeringens opfordring og bestyrelsen og ledelse vælger at lukke børnehaven og skolen de næste 2 uger fra på mandag d. 16.03.

Vi henstiller til, at I allerede fra i morgen, torsdag, holder jeres børn hjemme i det omfang det er muligt.
Vi holder dog åbent for de, der ikke har fundet en løsning.
Ift. nødpasning fra på mandag skal I kontakte henholdsvis Marie for børnehavebørn og Anne for skolen hurtigst muligt.
Har I brug for at komme i kontakt med os, er I velkommen til at kontakte os på tlf.:

Børnehaveleder Marie 60 16 50 10
Skoleleder Anne 40 55 79 44
Bestyrelsesformand Michael 21 66 50 66

Bestyrelsen og Ledelsen.

Comments are closed.
Vores Facebook NYHEDER
Se alle de nyeste opdatering, billeder fra hverdagen samt meget meget mere på vores Facebookside.
SE HER
Seneste opslag