Info om vejen til børnehave og skole

Mandag d. 3. august starter et omfattende gravearbejde i forbindelse med separatkloakering i Lørslev.

Det betyder, at Ugiltvej spærres for gennemkørsel i perioden fra 3. august – 20. november.

Uden tvivl får det konsekvenser for mange forældre, som skal bringe og hente børn i både børnehave og skole, og derfor bliver der etableret en smal om/gennemkørsel ved Hegnet og Lørslevbuen.

Kommunen opfordrer til, at forældrene om muligt vælger at cykle/gå sammen med børnene i stedet for at aflevere dem i bil.

Spørgsmål til omkørslen og andet i forbindelse med spærringen af Ugiltvej skal rettes til Hjørring Kommune.

Comments are closed.
Vores Facebook NYHEDER
Se alle de nyeste opdatering, billeder fra hverdagen samt meget meget mere på vores Facebookside.
SE HER
Seneste opslag